Подрібнення

Подрібнення прянощів, жирів і сипучих продуктів

Розвиток харчової індустрії, технологій виготовлення швидкорозчинних продуктів пред'являють все більші вимоги до отримання дрібнодисперсних порошків з різних продуктів і матеріалів. Традиційні технології подрібнення не можуть впоратися з таким завданням у разі матеріалів з "високою точкою плавлення". В даному випадку на допомогу приходять технології охолодження за допомогою кріогенних газів таких як рідкий азот і вуглекислий газ.

Cryodry®- Кріогенна сушка

Технічні та економічні переваги, які можна отримати при використанні процесів із застосуванням кріогеніки:

  • скорочення часу процесу,
  • висока безпека функціонування,
  • відсутність втрати продукту,
  • низькі інвестиції, простота в експлуатації

Якість висушених продуктів характеризується:

  • дуже малу вагу
  • збереження складу з причини відсутності нагріву продукту
  • пориста структура
  • дуже значна площа, створена цими порами, що сприяє проникненню газу або поглинанню ароматичних молекул


Обладнання Cryodry®

Cryodry® складається з двох відділень: одне включає в себе етажерки на яких розташовується продукт; інше є холодильником, з циркулюючим по спіралях рідким азотом. У цій формі, азот має температуру -196°C при атмосферному тиску. Отже, зневоднення продукту може бути оптимізованим. Вакуумний насос, досягаючи зниження тиску вирівнює процес сушіння по всьому об'єму продукту.

Області застосування Cryodry®: напівфабрикати або готові вироби, ягоди та інші плоди, овочі, дари моря, ракоподібні, деякі сорти м'яса, кава, чай, прянощі, молочнокислі ферменти.

Є питання? Зв'яжіться з нами!

 

   
   в Вашій країні:

   Естонія
   Латвія
   Литва
   Росія
   Україна

 Global web
 www.elmemesser.eu

 

Журнал для клієнтів

"Gases for Life"

СВІЖИЙ НОМЕР

 

Ваш контакт

Алла Васильевна Кабанова
Заведующий центральным складом

Тел.: +380 57 7280111
Факс: +380 57 7280222