Упаковка

Variofresh- Упаковка в модифікованому середовищі

N2 , CO2 и O2 -  гази для пакування в модифікованому атмосфері

На харчові продукти у повітряному середовищі впливають три основні небажаних фактора: окислення, зростання бактеріальної активності і грибковий ріст. Однак, всі ці недоліки можуть бути усунені або знижені, шляхом упаковки продукту в модифікованій атмосфері. Для пакування у модифікованій атмосфері (Modified Atmosphere Packaging), використовують азот, вуглекислий газ і кисень.

Основні властивості газів:

Вуглекисли газ

  • Активно перешкоджає росту бактерій і грибків

Кисень

  • Є причиною окислення жирів/масел і підтримує розвиток аеробних бактерій і грибків, але сприяє збереженню червоного кольору м'яса, а також пригнічує розвиток анаеробних бактерій.

Азот

  • Інертний газ

Головним завданням упаковки в модифіковану атмосферу, є видалення або зниження вмісту кисню (за винятком випадків упаковки м'яса або запобігання зростанню анаеробних бактерій) і збільшення вмісту CO2 до 20% або вище, що подавляє ріст бактерій і грибків. Оскільки вуглекислий газ має властивість розчинятися в продукті, в якості балансного газу використовується Азот, що запобігає колапсу упаковки. Ці два газу змішуються в необхідній пропорції, яка залежить від складу продукту. Мессер може запропонувати Вам консультації і допомогу в підборі газу для Вашого продукту. Газові суміші для упаковки можуть поставлятися в змішаному вигляді в балонах або виготовлятися на місці (змішуватися з окремих газів) відповідно до вимог Клієнта.

MAP технології – технології що дозволяють продовжити термін зберігання продукту, за рахунок придушення факторів псування, без використання консервантів. 

GOURMET- харчові гази

Всі односкладні гази і газові суміші, призначені для використання в харчовій промисловості, в Messer Group позначаються найменуванням GOURMET.

Позначення і номер по класифікатору:

  • GOURMET C двоокис вуглецю E 290
  • GOURMET A аргон E 938
  • GOURMET He гелій E 939
  • GOURMET N азот E 941
  • GOURMET L N2O, закис азоту E 942
  • GOURMET B- n/Isobutan E 943 a/b
  • GOURMET P пропан E 944
  • GOURMET О, кисень E 948
  • GOURMET H2. водень E 949


Газові суміші:

  • GOURMET N80 (80% азоту / 20% двоокису вуглецю E941 / E290)
  • GOURMET N70 (70% азоту / 30% двоокису вуглецю E941 / E290)
  • GOURMET N50 (50% азоту / 50% двоокису вуглецю E941 / E290)
  • GOURMET N80 (O10 80% азоту / 10% кисню / 10% двоокису вуглецю E941 / E948 / E290)
  • GOURMET O70 (70% кисню / 30% двоокису вуглецю E948 / E290)
  • GOURMET A80 (80% аргону / 20% двоокису вуглецю E938 / E290)
  • Vinocor- суміш для вина (E941 / E290)

Packaging

Рекламна брошура

 

   
   в Вашій країні:

   Естонія
   Латвія
   Литва
   Росія
   Україна

 Global web
 www.elmemesser.eu

 

Журнал для клієнтів

"Gases for Life"

СВІЖИЙ НОМЕР

 

Скачати

Ваш контакт

Алла Васильевна Кабанова
Заведующий центральным складом

Тел.: +380 57 7280111
Факс: +380 57 7280222