Сухий лід

Сухий лід є загальною назвою для діоксиду вуглецю (СО) у твердій формі. Поширеною формою є гранули сухого льоду або брикети. Сухий лід не має смаку і запаху, має температуру -79ºС.

У гастрономії він служить ідеальним засобом презентації замість звичайного льоду, коли необхідно зберегти температурний контроль над продуктами. Сухий лід не залишає калюж води і є бактеріостатичним.

Крім того, сухий лід використовують для оформлення різних коктейлів і просто для створення штучного диму (як на сцені). При приготуванні коктейлів з сухим льодом необхідно пам'ятати, що пити такий коктейль не можна поки сухий лід повністю не розчиниться в напої!

Сухий лід є ідеальним холодоагентом для зберігання і рефрижераторних перевезень швидкопсувних харчових продуктів і заморожених продуктів. На відміну від стандартних рефрижераторів, сухий лід не вимагає наявності електрики і повністю енергонезалежний.

 

 

   
   в Вашій країні:

   Естонія
   Латвія
   Литва
   Росія
   Україна

 Global web
 www.elmemesser.eu

 

Журнал для клієнтів

"Gases for Life"

СВІЖИЙ НОМЕР